donderdag 6 oktober 2011

Eerste impressie nieuwe baan

Net even een paar foto's gemaakt op een impressie van de nieuwe baan te  geven. Ik heb er al even op gereden en het rijden valt niet tegen. Tijden heb ik nog niet want de tijdmeting, de lichtbrug en de startlichten zijn nog niet aangesloten.







Zoals jullie zien is het nog een puinhoop, her en der liggen nog slipstroken die of aangepast of weggegooid kunnen worden omdat ze niet meer passen. De bekabeling van de  tijdmeting, startlichten, lichtbrug en voeding worden naar de onderkant van de tafel gebracht. Daar komt een connector te zitten zodat ik de computer snel los kan koppelen van de baan. De computer staat nu op een verplaatsbare computer tafel onder de baan. Alle kabels zijn zo lang dat de computer tafel naar voren getrokken kan worden om wedstrijdgegevens in te voeren. De baan is nog iets veranderd t.o.v. de vorige tekening maar dat maakt voor de lengte van de baan niets uit.
De naam van de baan heb ik nog niet verandert omdat ik nu in een appartement woon op 2 hoog en dat is net zo hoog als de zolder in mijn vorige huis. Dus totdat ik een echt goeie naam bedacht heb blijft de naam OPZOLDERING bestaan.

1 opmerking: