woensdag 26 mei 2010

Nieuwe auto

Tijdens mijn afgelopen bezoek aan putten heb ik ook nog een auto aangeschaft. Vanwege het feit dat ik nogal een fan ben van het Japans GT kamioenschap, is het een Toyota Supra geworden van het merk Ninco.
Ik had nog geen Ninco auto dus het moest er maar een keer van komen.
De auto is mooi vorm gegeven en ook mooi van kleur, al moet ik zeggen dat de Scalextric JGTC auto's nog mooier zijn. Maar het gaat natuurlijk om het rijden en dat valt me niet tegen. Het is natuurlijk geen Slotit auto maar qua rijeigenschap is hij zo uit de doos vergelijkbaar met de Scalextric auto's. Misschien met een beetje tunen dat hij nog wel wat sneller kan worden.

Hier wat foto's

4 opmerkingen:

 1. Ik heb net er net zo één, en hij kan qua snelheid mee met de Slotits!
  Je moet alleen wel de banden vast op de velgen lijmen en de motor vast lijmen anders kan hij bij het acceleren gaan hobbelen (de zgn Ninco hobbel). Als hij erg veel lawaai maakt is het een kwestie van het pinion iets verschuiven.

  Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mochten de velgen niet mooi rond zijn en na opvolging van Huubs adviezen geen verbeteringen optreden kan je altijd nog een slot.it starterkit monteren, of 1/10 van de assen (aan de uiteinden) afslijpen en er slot.it 17x10 wielen op monteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd jammer dat deze te klein is om er zelf in te rijden. Vind deze auto ook prachtig om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal mee eens Maurice. Reden we maar in deze wagen ;)

  BeantwoordenVerwijderen