vrijdag 11 september 2009

Uitslag Opzoldering 400 Groep C

Eindelijk heb ik weer tijd gemaakt om te racen. De Jaguar moest nog 200 ronden doen op baan 2. Ik moet eerlijk zeggen dat het totaal niet ging, het is uiteindelijk een tijd van 22 min en 29,511 sec geworden en dat terwijl ik zelfs voor het eerst de bandjes geprepareerd had met olie want anders viel er helemaal niet te rijden. Ik moet zeggen dat het insmeren met olie werkt maar het effect is het grootst in de eerste 20 ronden en daarna verdwijnt het effect nagenoeg volledig.

Hier de uitslagen in tabel vorm:


De Mercedes is dus met grote voorsprong eerste geworden, deze auto is op beide banen bloedsnel en nagenoeg volledig in balans. Een makkie om mee te rijden.
De Porsche is op een dikke zes minuten tweede geworden en de Jaguar derde.

Deze race zal in de toekomst nog wel vaker verreden worden dus er zal aan de Porsche en de Jaguar nog wel wat gesleuteld moeten worden. Als ik in Putten kom zal ik nieuwe bandjes kopen zodat alle drie de auto's op hetzelfde rubber staan.

2 opmerkingen:

  1. Je hebt mooi gelijkwaardige slotcars in de strijd om de cup. Zou je nieuwe banden voor op je Slot It's overwegen, ga dan voor de P6 banden. Op Scalextric Sport heb je, zeker in het begin, geen chemicalien nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie en duidelijke tabel heb je er van gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen